Tuotteet ja palvelut

Yksilölliset ratkaisut sinun ja asiakkaasi tarpeisiin

Toteutamme kokonaisprosessin suunnittelusta toteutukseen. Tapamme toimia on pitkään harjoiteltu ja tehokas. Hallitsemme erilaisten vaativien koneistustuotteiden valmistamisen ja niiden toimitusprosessi on toimintamme keskiössä. Otamme aidosti vastuun lopputuotteen toimivuudesta.

Olemme erikoistuneet erilaisten karkaistujen akseli- ja niveltappien valmistamiseen metsäkoneteollisuuden sekä kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin

Lämpökäsittelyvaihtoehtoja on mm. alipainekarkaisu, erilaiset hiiletyskarkaisut, induktiokarkaisu, nitraukset ja kovakromaukset. Olemme toimittaneet karkaistuja akseleita ja niveltappeja asiakkaillemme jo noin puoli miljoonaa kappaletta.

Tiivis yhteistyö asiakkaan suunnittelun ja tuotekehityksen kanssa takaa onnistuneen lopputuloksen

Konsultoiva henkilöstömme on aina käytössäsi. Yhdessä suunnitellen laskemme, mikä on tuotannollisesti järkevintä esimerkiksi valmistustekniikan ja sopivan lämpökäsittelyn suhteen, ja näin pystymme vaikuttamaan kustannustehokkuuteen. 3D-mallinnuksella saatava malli toimii tuotteen hahmottamisen apuna ja prototyypin tai itse tuotteen valmistuspohjana. Tuotantoprosessimme on aina mahdollisimman nopea ja optimoitu.

Tuotesuunnittelijan pöydältä valmiiksi komponenteiksi

Vahvuutemme on se, että pystymme tekemään aina tarpeeseen parhaiten sopivan sekä kustannustehokkaimman ratkaisun. Oman ydinosaamisemme lisäksi tiivis alihankkijaverkostomme kattaa alamme parhaat huippuosaajat mm. pinta- ja lämpökäsittelyssä, poltto-, vesi- ja laserleikkauksissa sekä särmäyksissä.

Ketterä kokonaistoimitus ja hinta-laatu -suhde

Vastaamme räätälöityjen komponenttien ja kokonaisuuksien tuotannon suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta suoraan asiakkaan tuotantolinjalle sopimuksen mukaan esim. settitoimituksina.

Luotettavaa laatua huippuosaajilla ja nykyaikaisilla koneilla

Korkealaatuinen viimeistely on meille itsestäänselvyys. Tuotteissamme kestävyys yhdistyy huoliteltuun ulkonäköön. Modernin konekannan ansiosta olemme erittäin ketterä ja kustannustehokas valmistaja. Meille koneistajan ammattitaito on kunnia-asia. Investoimme huippulaitteisiin jatkuvasti. Tuotteemme puhuvat puolestaan ja vaativat asiakkaamme hyväksyvät vain parhaimman laadun – sen saa meiltä.

Haluatko löytää täydellisesti sopivan komponentin?

Me suunnittelemme yksilöllisen, sinun ja asiakkaasi tarpeita vastaavan ratkaisun.

OTA YHTEYTTÄ
Tietosuojaseloste ›