Referenssit

Kun ihan hyvä ei riitä

Tutustu muutamiin asiakkaisiimme ja katso mitä he sanovat meistä.
Olemme valmiina palvelemaan sinua, otathan yhteyttä meihin!

OTA YHTEYTTÄ

“AM-Koneistus on LUOTTO­TOIMITTAJAMME”

– Ari Pirhonen, liiketoimintajohtaja, auto- ja teollisuusnosturit, Kesla Oyj

Kesla on tunnettu materiaalinkäsittelyn osaaja puhuttiinpa sitten autonostureista, teollisuusnostureista, traktorin metsävarusteista tai puunkorjuulaitteista. Tuotteidemme tavoitteena on palvella asiakasta vuosikymmenten ajan. Tuotteemme ovatkin tunnettuja paitsi erinomaisesta käyttökokemuksesta myös erinomaisesta laadusta.

Koska tavoitteenamme on jatkaa samalla linjalla, emme tyydy yhtään vähempään yhteistyö­kumppaneidemmekaan suorituskyvyn suhteen. AM‑Koneistus on toiminut jo pitkään luottotoimittajanamme. AM‑Koneistuksen tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat kokemuksemme perusteella loistavat.

“Kelpuutamme vain parasta”

– Miika Tammi, toimitusjohtaja, Boomeranger Boats

Valmistamiemme viranomaiskäyttöön tulevien veneiden ja niihin asennettavien komponenttien pitää toimia vaativimmissa olosuhteissa, joita maailmalta löytyy. Boomeranger Boats on kehittänyt paljon varusteita ja ratkaisuja, joita ei muualta voi ostaa. Käytännössä veneiden pitää toimia esimerkiksi pimeässä ja kylmässä merkittävän aallonkorkeuden ollessa 4-5 metriä 30 solmun nopeudella. – On keksittävä sellaisia ratkaisuja, että tavarat kestävät. AM‑Koneistukselta saamme kestävää laatua karuimpiinkin olosuhteisiin 100 % toimitusvarmuudella.

“Järeää ja luotettavaa laatua Pohjolan vaativiin olosuhteisiin”

– Esa Halttunen, toimitusjohtaja, Veekmas Oy

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä. Vaativiin talviolosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman. Komponenttien valinnassa painotamme laatua ja käytännöllisyyttä. Valitsemalla niistä parhaat on varaosatarve pienempi ja korjausten tarve vähäisempi kevyempirakenteisiin tiehöyliin verrattuna. AM‑Koneistus on pystynyt vastaamaan kovaa kulutusta vaativiin tarpeisiimme jo vuosien ajan.

“AM-Koneistus pitää sen minkä lupaa”

– Sami Hallikainen, ostopäällikkö, Outokummun Metalli Oy
Outokummun Metalli Oy valmistaa harvesteripäiden runkoja ja niiden varaosia. Outokummun Metalli Oy on perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja uudistuminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet, korkea laatu ja tehokas toiminta ovat aina olleet Outokummun Metallin kulmakiviä. AM‑Koneistus jakaa samat arvot kuin mekin ja olemme olleet tyytyväisiä pitkäaikaiseen yhteistyöhömme.

“AM-Koneistus auttaa asiakkaitaan menestymään”

– Petri Roininen, toimitusjohtaja, Fin‑Terpuu Oy

Fin-Terpuu on metsäteollisuuden logistiikkapalveluja tarjoava konserni joka on erikoistunut puunjalostusteollisuuden, satamien ja terminaalien sisäisiin kuljetuksiin sekä vesitiekuljetuksiin. Valitsimme AM‑Koneistuksen, sillä tiesimme heidän palvelunsa jo ennestään toimivaksi, emmekä ole olleet pettyneitä. Palvelu on nopeaa ja he pystyvät reagoimaan tarpeisiimme haastavallakin aikataululla. Fin‑Terpuu haluaa auttaa asiakkaitaan menestymään, ja AM‑Koneistus tukee meitä hienosti tehtävässämme.

Tietosuojaseloste ›