Kannattavan liiketoiminnan edellytys on tyytyväinen asiakas

Hyvä asiakkaamme! AM-Koneistus täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Vaihtelevassa markkinassa olemme ennakoineet toimintaympäristön muutokset ja tehneet merkittäviä satsauksia teknologiakehitykseen. Useiden miljoonien tuotantokoneinvestointeja, tuotantolaitoksemme energiatalouden kestävää kehittämistä  sekä panostamista henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin, jotta voimme valmistaa asiakkaidemme vaatimusten mukaisia, kestäviä laatukomponentteja äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin.

Vuosikymmenien kokemus on osoittanut todeksi sen että kokonaisuus ratkaisee. Kaikkien tuotannon elementtien ollessa kunnossa, kilpailun voittaa yritys joka ymmärtää asiakkaan tuotannon ja tuotteet, niiden erityisvaatimukset sekä palvelee joustavasti ja hyvin. Silloin pystyy olemaan asiakkaalle se paras kumppani. Meillä on halu tuntea asiakkaamme mahdollisimman hyvin.

Valmistamiemme tuotteiden laatu laitetaan päivittäin testiin eri puolilla maailmaa esimerkiksi valtamerien armoilla viranomaisveneissä ja syvällä suomalaisessa metsässä harvesterinpäissä. Vaativiin käyttökohteisiin päätyvät myös muut toimittamamme komponentit ja materiaalit mm. logistiikkateollisuuden, globaalin tiehöyläteknologian, ase- ja puolustusvoimien sekä monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.  Kuinka voimme palvella teidän yritystänne?

Ota yhteyttä: myynti@am-koneistus.fi.

← UUTISARKISTO
Tietosuojaseloste ›