Huippunopeaa hitsausta uuden sukupolven robottihitsaussolulla

AM-Koneistus on investoinut moderniin ja tehokkaaseen Yaskawa HP20 robottiin sekä Fronius TPS 5000 CMT MIG + MagicWave 2600 Ac/Dc TIG hitsauslaitteisiin ja RMS250 kappaleenkäsittelygrilliin, jossa hitsattavan kappaleen pituus voi olla jopa 2600 mm ja paino 250kg.

–Oman hitsaussolun hankinta lyhentää huomattavasti tuotannon läpimenoaikoja. Lisäksi se tuo kustannussäästöjä mm. rahtikustannusten poisjäämisen osalta kun tuotteita ei tarvitse enää lähettää muualle hitsattavaksi vaan voimme tehdä kaikenlaiset hitsaustyöt saman katon alla, kertoo AM-Koneistus Oy:n toimitusjohtaja Arto Hynninen.

–Tuotantosarjojen ollessa kymmeniä tai satoja kappaleita saavutetaan kappaleenkäsittelygrillillä merkittävää etua kappaleen vaihtoajan ollessa käytännössä nolla sillä 2-palettisella grillipöydällä voidaan samanaikaisesti purkaa ja ladata toista pöytää kun hitsausta tehdään toisella paletilla, jatkaa Hynninen.

–Lisäksi uuden sukupolven robottihitsaussolu on jopa 8 kertaa nopeampi kuin perinteinen käsihitsaus, mikä säästää asiakkaan kustannuksia lyhentyneen tuotantoajan vuoksi. Yhdistämällä robottisoluun maailman parhaat hitsauslaitteet saavutetaan erittäin korkea ja tasainen laatu.

← UUTISARKISTO
Tietosuojaseloste ›